Sponsormöjligheter


Sponsorpaket

Möjligheterna för synlighet är stora på arrangemanget. Vi har inga patentlösningar på hur du bör synas under resan. Vi har däremot en rad ytor som kan vara intressanta för din organisation och ditt företag. Nedan har du några av era möjligheter till att synas, kontakta oss för prisuppgifter och lösningar för just er via kontaktformulär eller info@kalmarswimrun.se.
 

Social media

Vi är duktiga på social media. Vi tycker det är fantastiskt roligt och spännande att kunna kommunicera med vår publik just där de befinner sig, hela tiden. Våra deltagare i sig är våra viktigaste ambassadörer som också merparten på olika sätt är duktiga på att dela och sprida våra event och vårt varumärket vidare.
 

Webb

Vi har medvetet lagt ner mycket tid på att Kalmar Swimruns hemsida ska kännas stilren, inspirerande och enkel för besökarna och möjliggöra god exponering för sponsorer och samarbetspartners.
 

Event

Vi har stor erfarenhet kring att arrangera olika event, sponsoraktiveringar och destinationsutveckling. Kalmar Swimrun kan ordna olika aktiviteter som frukostevent, våtdräktsprovningar, afterwork, föreläsningar, löp- och simworkshops med mera där sponsorer och samverkanspartners har stora möjligheter att på olika sätt medverka. Detta gör att Kalmar Swimrun är mycket mer än ”bara ett lopp”.
 

Start-, mål- och växlingsområden mellan löpning och simning

Fördelen med swimrun ur ett sponsorperspektiv är att det finns flera naturliga hotspots utöver start och mål. Det är övergångarna mellan sim och löpmomenten. Kalmar Swimrun ligger på en väldigt publik bana där dessa växlingsplatser har placerats på extra publikvänliga platser där vi kommer kunna erbjuda aktiveringar av olika slag för såväl deltagare som åskådare. På dessa områden samlas en stor skara publik och platserna erbjuder många möjligheter till både traditionell exponeringsyta och kreativt reklamutrymme.
 

Energizoner

Vid energizoner finns utrymme för företagen själva att låta kreativiteten flöda kring vad man vill hitta på . Vill du hjälpa till att ha en enkel vätskekontroll i ett publiktätt område? Eller kanske en större vätskekontroll med musik och underhållning? Tillsammans hittar vi det som passar er bäst.
 

Nummerlappar och simmössa

Det finns möjligheter för exponering på nummerlappar och på badmössa som är obligatorisk utrustning för deltagarna och blir mycket publika ställen som kommer att synas vid all mediabevakning.Det finns även möjlighet att synas vid själva nummerlappsutdelningen i samband med att deltagarna hämtar ut sina nummerlappar och badmössa och även i den påse/kuvert som delas ut tillsammans med nummerlapparna. 
 

Minne & goodiebag

Deltagarna i Kalmar Swimrun får ett minne och en goodiebag i vilken det finns möjlighet för er att närvara.