Partners

Vill du också samarbeta med oss? Läs mer om vad vi kan erbjuda här.


 

Kalmar Simsällskap startade 1920. Inom klubben har funnits såväl vattenpolo, simhopp, konstsim som simning. Sedan början av 1990-talet är verksamheten i huvudsak simning.

Vår verksamhet består dels av simundervisning för barn och ungdomar i enlighet med ”En svensk Simlinje”, dels av tränings- och tävlingsverksamhet.

Kalmar Simsällskap vill ge barn och ungdomar goda kunskaper i simning och livräddning samt skapa en god kamratskap och idrottsanda. Alla – simmare, ledare, föräldrar – är med och utvecklar en meningsfull fritidssysselsättning.

www.kalmarsim.se
 

 

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför kontinuerligt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Det ska alltid finnas många bra anledningar att resa till Kalmar!

Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemangsutbudet i Kalmar, driva turistbyrå- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.

www.kalmar.com
 

 

Wellness studio är en expansiv och innovativ friskvårdskedja. Utifrån våra värdegrunder arbetar vi för att ständigt utvecklas för att nå vårt mål att bli en av landets främsta friskvårdskedjor med Sveriges mest nöjda medlemmar

Vår affärsidé är ”Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”.
Vi gör verklighet av affärsidén genom att erbjuda effektiva och lättillgängliga tjänster med hjälp av motiverande och kompetent personal. En del av att vara lättillgänglig består av att kunna erbjuda träning på flera platser nära där du bor och arbetar. En annan är att ha generösa öppettider. Vi arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar för att fler ska kunna träna!

www.wellnesstudio.se
 

 

Prestationskläder ska ge dig de starkaste och mest unika varumärkena inom träning och aktivitet! Produkter som ger och tar, dig till en större upplevelse i ditt utövande!

Genom att ge dig nöjd kundgaranti och träningstips genom vår panel av experter, vill vi ge dig så mycket mer än bara ett köp av en vara!

www.prestationsklader.se


 

Logotyp_enradig_sfm.jpg
 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden. 

I gruppen finns fastighetsmäklare med olika inriktning, allt från försäljning av bostadsrätter, nyproduktion till försäljning av villor och fritidshus. Även de med inriktning mot kommersiella uppdrag och försäljning av gårdar, jord och skog.

Vår ambition är att alltid motsvara dina förväntningar och ge dig bästa möjliga service. Som kund är du i fokus och vår strävan är att ge dig det du efterfrågar – rådgivning, stöd och vår kunskap – när du ska köpa eller sälja bostad.

www.svenskfast.se/hitta-maklare/kalmar/

 

 

Suez är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av vår erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.

www.suez.se

 

Kajakkalmarsund_logo_u_bakgr.png
 

Kajak Kalmarsund AB erbjuder försäljning, uthyrning och kurser till dej som är intresserad av   havskajak och surfski paddling. 

Vi har erfaren personal som kan ge bra tips och vägledning när du vill veta mera om paddling i lugna vatten eller äventyr i stora vågor.

www.kajakkalmarsund.se

 

logotype.png
 

Säkerhet på väg.

Svevia är specialister på att leda om stänga av trafiken. Vi erbjuder allt inom trafikanordningar.

Som ett av de största företagen i Sverige specialiserade på att bygga och sköta om vägar är vi experter på att upprätta och tillhandahålla trafikanordningar över hela landet. Genom nära samarbete med våra kunder och leverantörer, utvecklar och anpassar vi produkter och tjänster utifrån enskilda behov.

Vid stora idrottsarrangemang, festivaler, stadsbesök och liknande är det viktigt att såväl själva arrangemanget, som transporter till och från det, fungerar problemfritt. Vi på Svevia sköter allt från logistik och planering för avstängning av vägar och gator till utplacering av flaggstänger och blomsterarrangemang. Allt för att säkerställa att arrangemanget genomförs så säkert som möjligt, samtidigt som trafik och viktiga samhällsfunktioner rullar.

svevia.se

 

kalmar kanotklubb logo.jpg
 

Kalmar Kanotklubbs anläggning ligger naturskönt vid Norra Fjärden straxt norr om Kalmar centrum. Välkommen att besöka oss både på land och i vattnet. Vi paddlar motionskajaker för en eller flera personer, havs- och skärgårdskajak, surfski och en och annan canadensare. Här får vi uppleva vår fina stad från ett annat perspektiv!

www.kalmarkanotklubb.se

KE_logo_blue_PMS_friyta (kopia).jpg
 

Att värna om vår gemensamma miljö ligger oss varmt om hjärtat. Vi erbjuder endast 100% förnybar energi och finns alltid tillhands personligen för våra kunder med klara besked och goda råd. Den goda grannen är ett enkelt sätt att sammanfatta vårt handlande. Vi ska uppträda ansvarsfullt både mot människa och miljö. Vi är det självklara alternativet för den lokala kunden när det gäller val av energileverantör.

www.kalmarenergi.se

KP Logga NY2.jpg
 

Kalmarposten, en av Sveriges största gratistidningar som når över 70 000 hushåll i mer än sju kommuner. En väl etablerad tidning med hög trovärdighet som förmedlar regionala reportage och annonser till hushåll, företag och organisationer.
Vi finns där det händer och lokala reportage varvas med mingelbilder- det finns alltid mycket att läsa!

Med fokus på det lokala vill vi finnas där för alla såväl i print som via våra kanaler digitalt och vi vill göra skillnad genom att lyfta lokala frågor och evenemang.

www.kalmarposten.se

Umara-logo-red-black.jpeg
 

Umara är loppets nutritionspartner och levererar energin till vätskestationerna. Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade nutrition och förmåga att prestera. Vi är båda två ett par riktigt glada idrottare med en förståelse för swimrun och den energi som krävs samt de logistiska utmaningar som uppstår när man blandar vatten/luft som medie att tävla i om vartannat.

Vi specificerade oss mot nutrition/energi inom uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

umarasports.com