Partners

Vill du också samarbeta med oss? Läs mer om vad vi kan erbjuda här.


 

Kalmar Simsällskap startade 1920. Inom klubben har funnits såväl vattenpolo, simhopp, konstsim som simning. Sedan början av 1990-talet är verksamheten i huvudsak simning.

Vår verksamhet består dels av simundervisning för barn och ungdomar i enlighet med ”En svensk Simlinje”, dels av tränings- och tävlingsverksamhet.

Kalmar Simsällskap vill ge barn och ungdomar goda kunskaper i simning och livräddning samt skapa en god kamratskap och idrottsanda. Alla – simmare, ledare, föräldrar – är med och utvecklar en meningsfull fritidssysselsättning.

www.kalmarsim.se
 

 

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför kontinuerligt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Det ska alltid finnas många bra anledningar att resa till Kalmar!

Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemangsutbudet i Kalmar, driva turistbyrå- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.

www.kalmar.com
 

 

Wellness studio är en expansiv och innovativ friskvårdskedja. Utifrån våra värdegrunder arbetar vi för att ständigt utvecklas för att nå vårt mål att bli en av landets främsta friskvårdskedjor med Sveriges mest nöjda medlemmar

Vår affärsidé är ”Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”.
Vi gör verklighet av affärsidén genom att erbjuda effektiva och lättillgängliga tjänster med hjälp av motiverande och kompetent personal. En del av att vara lättillgänglig består av att kunna erbjuda träning på flera platser nära där du bor och arbetar. En annan är att ha generösa öppettider. Vi arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar för att fler ska kunna träna!

www.wellnesstudio.se
 

 

Tidningen Barometern grundades den 2 oktober 1841 av Jon Engström, som inrättade den första redaktionen på Knapegården i Ryssby.

Jon Engström kallades trädoktorn på grund av sitt förflutna som medicine doktor, godsägare, skogspatron och poet. Han hade ambitionen att vara en kritisk granskare av sitt samhälle, en ”barometer” som skulle skildra tidens skeende. Han opponerade sig emot myndigheter och aristokrati. Den första tidningen var på fyra sidor. I dag är en normal Barometern-OT cirka 60 sidor och kommer ut sex dagar i veckan. Från 1865 till 1947 drevs tidningen i flera generationer av samma ägarfamilj.

www.barometern.se

 

 

Prestationskläder ska ge dig de starkaste och mest unika varumärkena inom träning och aktivitet! Produkter som ger och tar, dig till en större upplevelse i ditt utövande!

Genom att ge dig nöjd kundgaranti och träningstips genom vår panel av experter, vill vi ge dig så mycket mer än bara ett köp av en vara!

www.prestationsklader.se
 

 

Polar är pionjär inom pulsmätning, aktivitetsmätare och träningsdatorer. Med nästan 40 års erfarenhet och ett stolt arv inom innovativ fysiologisk och sportmedicinsk forskning, tillgodoser vi alla nivåer av träning genom ett brett produktsortiment som omfattar cykeldatorer, sport- och aktivitetsmätare, träningsappar och onlinetjänster. Våra prisbelönta träningsdatorer är ett förstahandsval bland konsumenter över hela världen, och säljs via 35 000 återförsäljare världen över. Polar är ett privatägt företag med huvudkontor nära Uleåborg i Finland. Företaget är verksamt i mer än 80 länder. Ytterligare information finns på polar.com. 

Polar M430 är Kalmar Swimruns officiella klocka. Läs mer och se filmer om M430.

www.polar.com

 

 

Best Western Plus Kalmarsund – ett modernt hotell mitt i Kalmar. Kalmar är staden där medeltiden är i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland. Best Western Plus Kalmarsund Hotell ligger mitt i city med gångavstånd till Kalmar Slott, restauranger, nöjesliv, stränder och det mesta man kan önska av ett besök i Kalmar. När ni väljer att bo hos oss får ni inte bara närhet till allt vad Kalmar har har erbjuda utan även ljusa och bekväma rum. Vi erbjuder även en stunds avkoppling i vår relaxavdelning på taket. Där kan man njuta av vår stora bubbelpool och bastu.

www.kalmarsundhotel.se


 

 

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå startades 2000 av Håkan och Per. Vi har mångårig erfarenhet inom revisionsbranschen och tillsammans med vår egen kompetensutveckling och ett väl fungerande kontaktnät, borgar vi för bästa kvalitet på våra tjänster.

För oss känns det viktigt med en stark lokal förankring som vi uppnår genom ett lokalt ägande och en personlig närhet till kunderna. Vi är en byrå där varje kund är viktig och möts av omtanke och personligt engagemang oavsett om du behöver skatterådgivning, hjälp med affärsutveckling eller svar på juridiska frågor. Hos oss har du alltid nära till en samtalspartner som är väl insatt i din verksamhet!

www.sporrongeriksson.se

 

 

Vi på mäklarbyrån Pontuz Löfgren AB har en filosofi. Vi förmedlar hem, inte objekt eller fastigheter. Enligt oss är ett hem mycket mer än fyra väggar och ett taxeringsvärde. Ett hem ska kännas som den tryggaste platsen i världen. Detta har gjort att vi utvecklat ett större perspektiv på vårt sätt att jobba. En lyckad affär, för oss, inleds med att vi lyssnar på båda säljare och köpare – och avslutas först då båda känner sig trygga, ekonomiskt, juridiskt och emotionellt.

www.pontuzlofgren.se

 

 

Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Kundfokus, utmärkt kvalité och samarbete är grundstenarna i verksamheten.

www.fazer.se

 

Suez är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av vår erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.

www.suez.se

GoNinjaLogo.png
 

Go Ninja Sports Club är idrottsklubben som är öppen för alla aktiva. Här räknas alla sporter! Upplev glädjen i att kämpa tillsammans.

www.goninjasportsclub.se

 

Sjöräddningssällskapet är en ideell förening som räddar liv till sjöss. Vi startades av eldsjälar för över 100 år sedan. Och så är det fortfarande. Alla räddningsbåtar har frivillig besättning som är beredd att ställa upp dygnet runt, året om. Vi står för 70 procent av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. Hela verksamheten bygger på gåvor, medlemskap och ideella insatser.  Kalmar Swimrun stödjer Sjöräddningssällskapets verksamhet.

www.sjoraddningsallskapet.se

Kajakkalmarsund_logo_u_bakgr.png
 

Kajak Kalmarsund AB erbjuder försäljning, uthyrning och kurser till dej som är intresserad av   havskajak och surfski paddling. 

Vi har erfaren personal som kan ge bra tips och vägledning när du vill veta mera om paddling i lugna vatten eller äventyr i stora vågor.

www.kajakkalmarsund.se